Forside Nyt Kalender Setliste Galleri Kontakt Bandet Links Input Output

14-07-2017 • God sommer!

Efter nogle uger med 'sommerferie' er vi klar til at tage hul på rækken af jobs i efteråret.

Vi er igen blevet booket til Zwei Grosse Bier Bar i Hjørring, hvor vi tidligere har spillet massevis af jobs. Lækkert at være tilbage på stedet - lørdag den 29/7 går det løs næste gang ...

Forårets højdepunkt blev jobbet til Skagen Bryghus' generalforsamling sidst i april. Med fuldt hus i et kæmpe telt i bryghusets gård, var der lagt op til et brag af en fest - og det altid entusiastiske publikum på stedet var i den grad med på en fest. En helt fantastisk dag :-)

Efter 6 år med øvelokale på 'LydMejeriet' udenfor Hjørring, har vi valgt at rykke teltpælene op og er flyttet til nyt lokale. Stadig tæt ved Hjørring, men med langt mere plads og bedre forhold.
Det nye er indrettet og indviet i løbet af sommeren - og der bliver igen lagt nyt til repertoiret.


HUSK: du kan altid se de allernyeste billeder, aktiviteter, kommentarer og indlæg på vores Facebook-side:
www.facebook.com/straightdk

Fortsat god sommer - vi ses derude – fra STRAIGHT


15-12-2016 • Tak for et godt år!

Vi fik en travl sommer med en del jobs fra maj til september.
Ikke mindst en lille håndfuld superfede eftermiddage og aftener på Skagen Bryghus, der efterhånden er blevet vores nye 'hjemmebane' :-)

Den 10. december sluttede vi året af i Skagen - som sædvanligt en hyggelig eftermiddag på Bryghuset.
En stor tak til Poul Erik ('Polle'), der medbragte sit lækre kamera og fik taget en stribe billeder og videoer, hvoraf den del allerede kan ses på vores Facebook-side.

Set-listen er blevet revideret og udvidet med heftig tråd - bl.a. nye og gamle numre fra Dizzy Miss Lizzy og Volbeat. Efter nytår arbejder vi videre med mange flere, nye tilføjelser til repertoiret!

Der er allerede en del jobs i 2017-kalenderen, og der arbejdes stenhårdt på at få endnu flere weekender besat med engagementer i landsdelen.


Bemærk i øvrigt, at hjemmesiden her i øjeblikket er lidt nedprioriteret - men du kan altid se de allernyeste billeder, aktiviteter, kommentarer og indlæg på vores Facebook-side:
www.facebook.com/straightdk

Straight siger tak til alle vore trofaste fans for endnu et godt år - vi ses på spillestederne i det nye år - god jul og godt nytår – fra STRAIGHT


13-07-2016 • Sommer ...

Straight er kommet godt fra land i årets første halvdel – som sædvanligt har vi spillet nogle total-fede jobs på Skagen Bryghus.

Netop nu forbereder vi os på at vende tilbage til Musik under Trappen - den store musik-festival, der foregår i Hirtshals i uge 29 og 30.
Efter at have deltaget 5 år i træk, valgte vi at holde pause i nogle år. Men vi vender frygteligt tilbage lørdag den 23. juli - og vi glæder os til at spille i det kæmpestore cirkustelt på havnen i Hirtshals foran et veloplagt publikum!

Desværre startede vi 2016 med at få slettet alle de bookede jobs på Zwei Grosse Bier Bar i Hjørring - der skulle nye bands på plakaten, og der var altså ikke plads til os længere :-(
Gennem årene nåede vi at spille 50-60 jobs deroppe - ikke mindst i den periode, hvor stedet hed Café Ciffy. Vi havde rigtig mange sjove timer på stedet - så det er lidt vemodigt at have mistet 'hjemmebanen' ...

Ellers arbejder vi på højtryk på at booke jobs i efteråret - og arbejder ligeledes stenhårdt i øvelokalet på at optimere vores set-liste.


Bemærk i øvrigt, at hjemmesiden her i øjeblikket er lidt nedprioriteret - men du kan altid se de allernyeste billeder, aktiviteter, kommentarer og indlæg på vores Facebook-side:
www.facebook.com/straightdk

God sommer – fra STRAIGHT


09-12-2015 • Årets sidste job ..

Lørdag den 12. december indtager Straight endnu engang scenen på Skagen Bryghus - årets sidste job.
Vi glæder os til igen at servere lidt rock 'n' roll for de entusiastiske skagboer - i år har der også sneget sig et par jule-numre ind på setlisten.
Vi håber på god stemning og masser af respons - som der plejer at være på Bryghuset :-)

Der er allerede en del jobs i 2016-kalenderen – og som sædvanligt arbejder Claus, vores hårdtarbejdende booker, med flere henvendelser fra spillestederne.

Det ligger fast, at vi besøger Skagen Bryghus og Zwei Grosse Bier Bar i Hjørring nogle gange i løbet af 2016, og dertil kommer en håndfuld øvrige jobs rundt om i landsdelen. Det ser positivt ud, og Straight ser frem til endnu et fremragende år!

Tak for opbakning i 2015 til alle vores trofaste fans - og tak for god behandling på spillesteder og til fester, vi har besøgt i årets løb.


Alle ønskes en god og rock'ende jul – fra STRAIGHT


31-07-2015 • Nede - og oppe igen ...

Sommeren 2015 blev ikke helt, som vi havde regnet med – desværre måtte vi opgive alle aktiviteter i et par måneder på grund af sygdom.

Men: STRAIGHT er tilbage på sporet igen i stærkeste opstilling. Den 15. august tager vi hul på efterårets række af jobs med et besøg på Zwei Grosse Bier Bar i Hjørring - det, der tidligere hed Café Ciffy, hvor vi har spillet mange, mange jobs.

Tjek i øvrigt vores Facebook-side: https://www.facebook.com/groups/straightband/
– dér ligger en fed video-version af det gamle Dire Straits-hit 'Romeo & Juliet', optaget deroppe i marts måned 2015.

Senere på efteråret finder vi igen vej til Skagen Bryghus - der er altid fuldt drøn på deroppe, så vi glæder os!

Vi har mange 'følere' ude i øjeblikket til store og små spillesteder i landsdelen - vi håber, det giver pote på nogle af stederne, så kalenderen også kan blive godt fyldt til næste år!


Fortsat god sommer til alle – fra STRAIGHT


25-02-2015 • Godt i gang!

Efteråret 2014 gik med en serie jobs på vores 'hjemmebaner' - Café Ciffy i Hjørring og Skagen Bryghus.
Alene på Ciffy har vi gennem årene spillet mere end 60 jobs - så vi kender efterhånden rutinen! Men kommer gerne igen hos det altid veloplagte Hjørring-publikum.

Årets sidste job var på Skagen Bryghus, hvor de gæve skagboer tog godt imod vores sædvanlige blanding af ny og gammel rock - denne gang iblandet en håndfuld jule-numre.

Allerede fra starten af 2015 var vi booket i Hjørring og Skagen + nogle få privatfester - så det tegner til at blive endnu et godt år for Straight.

Der er også andre datoer i spil senere på året - så snart de er bekræftet kan du finde dem i kalenderen.
Følg også med på vores Facebook-side (find den evt. under 'Links'), hvor der jævnligt er helt aktuelle opslag, billeder osv.

Vi glæder os til endnu et år på de nordjyske landeveje -


Rock 'n' roll til alle - fra STRAIGHT


14-07-2014 • God sommer!

Straight gentog succes'en fra sidste år og gav den gas til afterparty efter Skagen Bryghus' generalforsamling i april.
I år var der opstillet et kæmpe telt på parkeringspladsen - og med strålende sol hele dagen og et særdeles veloplagt publikum i teltet om aftenen blev det en helt fantastisk dag. Det er sjældent, vi blir bedt om at spille ekstra 45 minutter (!) - men de gæve skagboer kunne ikke bliver færdige med at feste, og vi skruede fuldt op for lyd og lys - fedt! Tak til alle på stedet for en uforglemmelig dag!

Vi vendte i øvrigt tilbage til bryghuset i starten af juil, hvor vi spillede i gårdhaven samme aften, som Skagen Visefestival startede. Skønt vejret ikke viste sig fra sin allerbedste side, blev det alligevel en super hyggelig aften.

Vi nåede også lige et par jobs på Torvet i Sæby i maj og juni - igen, med masser af god stemning og flot respons fra publikum.

Vores trommeslager, Peter, har desværre været sat ud af spillet i nogle uger med en brækket fod - men vi fandt et par dygtige afløsere, der hjalp os med et par af sommerens jobs.
Kæmpestor t
ak til Martin Krarup og Thomas Risum - en stor fornøjelse at spille med et par af Nordjyllands allerbedste trommeslagere :-)

Resten af sommeren tager vi en velfortjent ferie-pause - vi ses til efteråret, hvor Straight igen huserer på spillestederne i Vendsyssel :-)

Rock 'n' roll sommer til alle - fra STRAIGHT11-04-2014 • I gang med et nyt år :-)

Straight er i fuld gang med endnu et nyt år - vi sprang til, da Safari Club i Frederikshavn tilbød os en weekend i februar/marts - og fik to fine aftener på stedet. 'Gang i den' og masser af glade gæster. Vi håber at vende tilbage senere på året ...

Efter nogle ugers pause tager vi fat igen den 26. april, hvor vi igen tager til Skagen Bryghus og spiller til 'afterparty' efter bryghusets årlige generalforsamling.

Vi har også booket et par lørdage på Sæby Torv, hvor handelsstandsforeningen fra det sene forår og hele sommeren afvikler musik på lørdage og søndage.
Det er nogle år siden, vi har været der sidst - men når ellers vejret arter sig, plejer det at være nogle hyggelige timer. Vi glæder os ...

Vi har brugt nogle timer i øvelokalet med nye numre - og det uendelige arbejde med at fin-tune grejet er der også blevet tid til.

Vi håber at se en masse musik-glade fans i løbet af sommeren - der er indtil videre muligheder i Sæby, Hjørring og Skagen. Men følg med i kalenderen - der kommer løbende nye datoer til.

Rock 'n' roll - fra STRAIGHT17-12-2013 • Tak for i år - og glædelig jul!

Straight sluttede året af med en weekend på Safari Club i Frederikshavn samt en weekend på 'hjemmebanen', Café Ciffy i Hjørring.

Vores 'debut' på Safari Club trak desværre ikke alt for mange mennesker - en halvsløj fredag blev dog opvejet af en nogenlunde velbesøgt lørdag. Men vi fik leveret en gang rock 'n' roll og siger tak til det flinke personale og det entusiastiske publikum, der rockede med ud på de små timer og trods alt var med til at gøre natten til en fest :-)

Midt i december var vi så tilbage på Café Ciffy - og det blev en weekend helt på højde med 'de gode gamle dage', hvor Ciffy var fyldt til bristepunktet med festglade gæster. To helt fantastiske aftener - tak til alle på stedet!

Der er allerede jobs i 2014-kalenderen: vi vender heldigvis tilbage til Skagen Bryghus flere gange i løbet af året, ligesom vi også fortsætter med jobs på Café Ciffy i Hjørring. Der er også andre datoer i spil - holde øje med kalenderen (eller vores Facebook-side), nye jobs bliver løbende tilføjet.

Straight siger tak for endnu et forrygende år til alle på spillestederne og til diverse fester, vi har besøgt i løbet af 2013. Vi glæder os til at se jer allesammen igen i løbet af det nye år!

God jul fra STRAIGHT04-09-2013 • Straight tager på Safari

Træf på Toppen, Skagen Bryghus og Café Ciffy – slut juli / start august blev det sgu' til en hel 'mini-turné', 5 jobs på stribe i sommervarmen :-)

Vores første job på Træf på Toppen blev helt kanon: et super publikum bakkede os op i Harley-teltet - og selvom vi skulle starte aftenen og dermed 'varme op' for et efterfølgende band, fik vi de gæve træf-deltagere godt op at køre med en gang beskidt rock 'n' roll.

Den følgende weekend var vi tilbage på Skagen Bryghus - for første gang udendørs i bryghusets hyggelige gårdhave. Vi var spændte på vejret – men vi fik sol og tørvejr begge dage, og dertil et par fantastiske eftermiddage med det sædvanlige, super-veloplagte publikum på stedet.

Endelig sluttede vi af med en weekend på Café Ciffy i Hjørring - efter en 'flad' fredag var der igen tryk på lørdag med masser af glade sommer-publikummer.

Skagen Bryghus vender vi tilbage til igen her i september - og rygtet vil vide, at vi allerede er næsten-booket til 'afterparty' efter bryghusets generalforsamling til april 2014. Super!!!

Sidste weekend i november skal vi som noget nyt en tur på Safari Club i Frederikshavn. Vi glæder os til at prøve kræfter med et nyt musik-sted i byen.
Baghuset/Kafé K har jo levet en lidt omtumlet tilværelse - stedet er tilsyneladende til salg igen, efter at Karina havde fået stedet 'banket op' igen med live-musik. Vi håber, det kommer til at køre igen, også fremover.

Der er nogenlunde ro på i øveren - enkelte numre er på vej ind i repertoiret, men ellers går tiden med at vedligeholde de mange numre, vi allerede har på listen.

Tony har i den grad opgraderet sit bas-gear: ny forstærker, nye højttaler-kabinetter og ny hardware på den i forvejen lækre
Carvin Custom-bas. Mand, der er lækker bas-lyd for alle pengene :-)

Rock 'n' roll sensommer fra / Straight
 03-07-2013 • Klar til sommer-rock-n-roll ...

Vi mangler lige at svede en enkelt aften over repertoiret i øvelokalet – nye numre skal finpudses og 'standard'-numrene skal gåes igennem, så de sidder lige i skabet – grejet skal have en overhaling, så lyd og lys er i topklasse – men så er vi osse klar til sommerens jobs, 5 i alt indenfor godt 14 dage!

Det er endelig lykkedes os at få 'foden indenfor' hos Træf på Toppen i Skagen.
Torsdag den 18. juli lægger vi vejen forbi 'Harley'-teltet på en af træffets første aftener – vi glæder os!

Ugen efter er vi som tidligere nævnt på Skagen Bryghus fredag og lørdag - der plejer at være knald på deroppe, så mens turist-sæsonen stadig er på sit højeste, regner vi med et par fede dage deroppe.

Den følgende uge runder vi sommerens jobs af med 2 aftener fredag/lørdag på Café Ciffy i Hjørring - det bli'r hyl!

Igen har vi haft et par forespørgsler på jobs, hvor vi desværre var optaget i forvejen. Men har du brug for musik til dit spillested eller din fest, så skriv/ring - der er stadig ledige weekender i kalenderen!

Fortsat god sommer fra / Straight21-05-2013 • Power, power, power ...

Det blev et rigtigt godt gensyn med Kafé K i Frederikshavn, da vi lagde vejen forbi i marts - se fotos i galleriet. Vi håber, at vi kan vende tilbage til efteråret - glæder os allerede!

Gensynet med Skagen Bryghus i april blev også helt kanon: vi var booket som band til 'festen' efter Bryghusets årlige generalforsamling - og da erfaringen på stedet er, at der strømmer mange publikummer til, foregik det hele i et stort telt i gårdhaven. Vejret var flot - stemningen i top! Vi ser allerede frem til at gæste Skagen igen sidst i juli.

I Skagen opgav Tony's monster af en Marshall bas-forstærker ævred - og som den konsekvente mand, Tony nu engang er, opgav han videre reparationer og investerede i stedet i en sprit-ny, 1600 watts TC 'Blacksmith' forstærker (som foto)!!!
Den har super lyd, ufatteligt meget power og kan virkelig fylde spillestederne med tung og fyldig bas - tillykke til Tony med dyret, vi er allerede vældigt glade for den :-)

Vi nåede lige en weekend på 'hjemmebanen' Café Ciffy i Hørring i maj, inden vi tog fat på en lille pause her først på sommeren. Som nævnt ovenfor - og som det kan se i kalenderen - vender vi stærkt tilbage til Skagen den 26. og 27. juli og derefter Café Ciffy den 2. og 3. august.

God sommer fra / Straight18-02-2013 • God start på det nye år

Efter en god, lang vinterpause tog Straight hul på det nye år med vores andet besøg på Skagen Bryghus, lørdag den 16. februar.

Efter vores supergode eftermiddag deroppe i efteråret glædede vi os til at vende tilbage - og vi kan kun sige, at denne gang blev mindst lige så god som sidst :-)

Som det måske kan anes på billedet havde vi igen besøg af et utroligt veloplagt og entusiastisk publikum - tak til alle på stedet, både personale og gæster.

Lørdag den 23. februar er vi tilbage på Café Ciffy
– det plejer heller ikke at gå stille af, når vi besøger 'hjemmebanen' i Hjørring.

Og ellers glæder vi os rigtig meget til at vende tilbage til Baghuset – der nu hedder 'Café K' – i Frederikshavn. Et års tid efter, at de forrige ejere besluttede at dreje nøglen, er det super-fedt, at der igen er et sted med live-musik i byen - det skal nok blive godt!

Vi får mange forespørgsler på jobs ind i øjeblikket - desværre har vi allerede måttet sige nej til nogle på datoer, der allerede var booket – men: følg med i kalenderen, der er løbende tilføjelser til spilleplanen.

I vinterens løb er der også føjet en del nye numre til repertoiret – bl.a. har vi tilføjet nogle få TV2-numre, de går rent ind hos publikum, både unge og lidt ældre ;-)

Rock 'n' roll fra / Straight14-11-2012 • Godt nyt til kalenderen

Mens vi varmer op til årets sidste weekend på Café Ciffy i Hjørring glæder vi os over, at vores høj-effektive booker, Claus, allerede har fyldt godt i kalenderen for 2013.

Det er efterhånden en tradition, at vi har en håndfuld weekender på Café Ciffy - sådan bliver det også i 2013.
Desuden har vi fået 'genvalg' på Skagen Bryghus, hvor vi også glæder os til at komme - ikke mindst til næste sommer, hvor vi skal besøge Skagen en weekend lige midt i turist-sæsonen.

Der er også andre job-muligheder næste år
- følg med i kalenderen, den opdateres en af de nærmeste dage med de mange, nye jobs i 2013.

Efter førstkommende weekend på CIffy holder vi en god, lang jule-/vinterferie, men er klar igen i både Hjørring og Skagen til februar.

Peder er nærmest blevet besat af alt vores nye lys-grej - men der er ved at være styr på det, så Straight kan føre sig frem med kulørte lamper og blinkende lygter!

Vi ses derude / Straight30-09-2012 • Straight – stadig på Toppen

Efter en veloverstået lørdag på Café Ciffy i Hjørring vendte vi lørdag den 29. september snuden længere mod nord, nærmere betegnet mod Skagen Bryghus - hvor vi som tidligere nævnt for første gang skulle prøve kræfter med de gæve skagboer.

Og vi må sige, at det blev en lørdag, vi kommer til at huske længe :-)
Selvom live-musikken på Bryghuset er henlagt til lørdag eftermiddage, var Skagen i den grad parat til en gang rock-n-roll.
Det var en fornøjelse med et så entusiastisk publikum, der kvitterede med fantastisk respons og endda klappede os ind til et par ekstra-numre.

Vi var lidt betænkelige ved akustikken i den store fabriks-hal, hvor Bryghuset er indrettet - men vi må sige, at lyd-forholdene var noget nær perfekte, og vi sluttede af med et ordentlligt brøl, hvor Skagboerne fik ørerne blæst godt igennem :-)

Vi ved, at Bryghusets kalender er fyldt resten af året, men håber, der bliver jobs til os deroppe igen til foråret. Stor tak til publikum og personale for en forrygende dag!

Efter to hektiske weekender tager vi lige en slapper - men der er jobs på vej til kalenderen - og booking for 2013 er allerede så småt i gang. Følg med i vores kalender ... så ses vi forhåbentlig derude, også til næste år!

Regn og rusk / Straight24-08-2012 • Straight på Toppen

Det blev til et par weekender på 'hjemmebanen', Café Ciffy i Hjørring i løbet af sommeren – men ellers har vi holdt en god, lang sommerferie og nydt den dejlige (og våde!) danske sommer ...

Men arbejdet i øvelokalet er genoptaget, og der er hele tiden nye tilføjelser til repertoiret.
En af de nyeste er en rock'et version af det gamle 80'er-hit, Ghost Busters, som er gået rent ind ved de sidste par jobs. Derudover finder vi stadig klassikere hos John Fogerty og Kim Larsen, der passer fint ind i vores stil.

Vi har nu oplevet det 3 gange i løbet af sommeren: vi er blevet booket til jobs ved diverse Open By Night- og torve-arrangementer - men hver gang har det vist sig, at arrangørerne havde så meget rod i deres aftaler, at der var sket dobbelt-booking - og at vi derfor måtte opgive de pågældende jobs igen. Så: der bliver ikke noget besøg i Sindal i denne omgang alligevel!

Sidste weekend i september skal vi til gengæld for første gang besøge Skagen Bryghus - det glæder vi os rigtig meget til.
Rygtet siger, at det er et fedt sted at spille med et særdeles veloplagt publikum - selvom live-musikken deroppe afvikles lørdag eftermiddage.
Det skal nok blive hyl, og vi håber jobbet kan bane vejen for lidt flere besøg på 'Toppen af Danmark' :-)

Rock 'n' roll / Straight21-05-2012 • Sommer på vej!

Straight har spillet de 'sædvanlige' weekender på Café Ciffy i Hjørring og Baghuset i Frederikshavn i løbet af vinteren og foråret - og weekenden den 18. og 19. maj var det igen tid til at besøge Baghuset.

Det blev to helt forrygende aftener med masser af gæster og en rigtig fed stemning. Tak til alle på stedet :-)

Desværre ser det ud til, at Baghuset lukker i løbet af sommeren, og dermed var det så Straights sidste besøg dér, indtil videre.

Det er rigtig ærgeligt, at stedet lukker - der var endelig ved at være 'gang i den' efter en lidt træg opstart sidste år. Men vi håber det bedste, måske viser der sig andre muligheder for live-musik i Frederikshavn inden så længe?

Vi 'bokser' med forskellige andre job-muligheder senere på året - men det er lidt 'op ad bakke' i øjeblikket at få kontakt til de få spillesteder, der er tilbage i landsdelen.

Nå - men set-listen er udvidet med nogle virkeligt skarpe bidrag, og grejet er top-tunet og klar til masser af opgaver - desuden har vi i år også besluttet, at der skal være tid til sommerferie i løbet af juni og juli.

Vi ses derude! / Straight24-01-2012 • Godt nytår!

Tak til vores mange fans for endnu et forrygende år.
Også 2011 blev et travlt år for Straight med mange fede oplevelser derude på spillestederne og til fester rundt om i landsdelen.

Vi starter 2012 med en weekend på Café Ciffy i Hjørring og fortsætter ved starten på vinterferien på Baghuset i Frederikshavn, weekenden den 10. og 11. februar.

Den løbende proces med vores repertoire stopper aldrig - og efter forrige job på Café Ciffy lige inden jul samt en god, lang juleferie har vi fundet en stribe tilføjelser til set-listen - både gamle og nye træffere, der passer som fod i handske til vores concept med slagkraftig guitar-rock :-)

Man skulle jo ikke tro, det kunne blive ved - men grejet har også fået et løft, især vores lys-anlæg bliver stadig udbygget. Og i det hele taget foregår der hele tiden en tilpasning - vi spiller jo på MEGET små scener på de forskellige spillesteder, og for at honorere vores ry for stor lyd og flot lys må der tænkes nyt helt tiden.

Vi glæder os til at se jer allesammen derude i det nye år -

Rock 'n' Roll / Straight24-11-2011 • Who'll stop the rain?

Med lidt forsinkelse (!) fik vi for nylig et par videoer fra en af vores Sæby-bekendte, Bruno Lundtoft.
Da vi i sommer spillede i øsende regnvejr på Sæby Torv (se opslag længere nede), var Bruno på pletten med sin mobil og skød nogle numre med os.
Ikke hverken høj kvalitet eller stor kunst, men meget sjovt at se tilbage på:

http://www.youtube.com/watch?v=WMesPo2yrbQ


Efter jobs i oktober har vi holdt fri i november – helt indtil årets sidste job: den sædvanlige, fede jule-optakt på Café Ciffy i Hjørring lørdag den 17. december.
Vi glæder os til igen i år at sende jer allesammen afsted på juleferie med en gang blandede jule- og rock-hits på 'hjemmebanen' - det skal nok blive hyl :-)

Job-pausen har vi brugt til at få pudset formen af i øveren, der er også nogle gedigne tilføjelser til repertoiret.
Desuden er vi nu – efter flere tilløb – kommet lidt tættere på at få lave nogle 'ordentlige' demo-numre med vores studie-grej. Forhåbentlig lykkes det denne gang, så vi en gang efter nytår har nogle friske numre her på siden.

Kalenderen for 2012 er allerede godt fyldt - som sædvanligt med jobs på Café Ciffy i Hjørring og Baghuset i Frederikshavn. Derudover kommer der løbende forespørgsler på jobs andre steder, så alt i alt ser det ud til, at Straight går endnu et hæsblæsende år i møde - vi håber at se jer alle sammen derude!

Glædelig for-jul fra / Straight14-09-2011 • En tak til søens folk

Det blev et par fantastiske aftener, da vi i weekenden 9. og 10. september vendte tilbage til Baghuset i Frederikshavn.

Samme weekend var Flådestationen i Frederikshavn vært for en større flåde-øvelse - og byen havde dermed besøg af et par tusinde søfolk, hvoraf ikke så få fik sig et par glade aftener i byens natteliv.

Begge dage på Baghuset havde vi fuldt hus - dels med mange festglade frederikshavnere - dels med søfolk fra Sverige, Finland, Polen m.v. De var i den grad opsatte på en fest - og vi kvitterede med heftig rock 'n' roll.
SÅDAN!

Tak til alle – også Baghusets som altid herlige personale – for et par virkeligt fede aftener/nætter!

Desværre når vi ikke flere jobs på Baghuset i år – vores jobs i december er aflyst – to bands var booket til samme weekend, og som sidst bookede vi må vige pladsen. Men vi vender stærkt tilbage efter nytår!

November er helt job-fri, så vi satser på at bruge en del aftener i øveren. Der er nogle virkeligt heftige tilføjelser til set-listen på vej (!) – og måske bliver der tid til at eksperimentere videre med vores studie-grej ..?

Vi ses derude / Straight07-08-2011 • En gang vand ...

Vi har spillet nogle rigtigt fede jobs på Torvet i Sæby de foregående somre – men da vi den 17. juli stillede op til søndags-rock samme sted, blev det noget af en våd fornøjelse.

Det små-regnede, da vi ankom tidligt på formiddagen for at stille grejet op – vi spillede to sæt, mens regnvejret ændrede sig fra 'spredt' til 'tæt' – og vi pakkede grejet kl. 14 i øsende regnvejr.

Det siger sig selv, at kun ganske få publikummer lagde vejen forbi – men tak alligevel til bla. trofaste fans fra Hjørring, der mødte op med paraplyer og godt humør :-)

Den 5. og 6. august vendte vi tilbage til 'hjemmebanen' på Café Ciffy i Hjørring, og denne gang oplevede vi det mærkelige, at fredagen blev afviklet med meget få gæster, mens Ciffy om lørdagen var tæt pakket med gæster, som vi er vant til det fra de mange weekender, vi har spillet der.

Tak til alle for en helt forrygende publikums-opbakning lørdag – og tak til Mathias og personalet for god behandling og godt humør på trods af en lidt 'flad' fredag nat!

Samme weekend gav også debut til Peters nye monitor-system – herefter har Peter helt bogstaveligt en helt anden føling med bas og især stortromme ;-)

Efterårets kalender er allerede pænt fyldt op - desværre har vi måttet sige nej til et par fede jobs, der uheldigvis rammer datoer, hvor vi allerede er booket. Tak til de festglade Dana Cup-hjælpere, der sendte bud efter os igen i år - vi håber det lykkes at finde en ledig dato til næste år!

Allerede nu glæder vi os til at vende tilbage til Baghuset i Frederikshavn, hvor vi ikke har været siden april - vi håber at se vores mange trofaste fans deroppe til en heftig weekend!

Fortsat god sommer fra / Straight10-07-2011 • Nu med nye rør ...

Er der noget musikere går op i (udover musikken, selvfølgelig), så er det at 'rode med grejet'.
Derfor er det også på sin plads at ønske Tony tillykke med hans 'nye' bas-forstærker.

Vi har altid frydet os over den fede lyd fra Tonys monster-tunge basanlæg – men efter mange år på landevejene, mente Tony det var tid til en grundig servicering af 'dyret'.
Nye rør blev fremskaffet og forstærkeren blev derefter top-tunet hos Primo Elektronik i Aalborg.

Og wow – vi blev virkelig blæst omkuld af den drastiske forbedring: meget mere lyd og dermed også en meget mere fyldig men alligevel kompakt bas-tone.
Det siger sig selv, at Tony var næsten i ekstase over forbedringen - kun tegnebogen har det lidt skidt herefter ;-)

Vores fælles lys- og PA-anlæg har også fået lidt ekstra hestekræfter - hvad kan en rock 'n' roll'er ønske sig mere: jobs i kalenderen og rigeligt med grej at muntre sig med?

Repertoiret udvides til stadighed: vi har netop haft premiere på noget så usandsynligt som et Abba-nummer! Det er faktisk lykkedes ganske godt – men kom selv og lyt, der er muligheder i Sæby, Frederikshavn og Hjørring i løbet af sommer/efterår.

Glædelig rør-post fra / Straight18-06-2011 • En gang røg ...

Det var en lidt underlig oplevelse at spille til 'Open By Night' i Dybvad - umiddelbart virkede det som om, at de tilstedeværende var totalt ligeglade med vores optræden og musikken i det hele taget - vi følte os noget malplacerede i et telt midt på Dybvads hovedgade en kølig og forblæst juni-aften ...
Men efterfølgende fik vi alligevel masser af roser og skulderklap for både musik og lyd – så noget må vi jo have gjort rigtigt ;-)

Jobbet var også premiere på en del opgraderinger af grejet. Bl.a. fik Peter efter måneders plageri endelig sin vilje med en røg/tåge-maskine, som på få sekunder kan indhylle scenen i tæt tåge!
I den mere seriøse ende var der også gang i udvidelser til PA-anlægget - og alt lykkedes med de forventede resultater :-)

Vi lægger vejen forbi et par private arrangementer hos venner og bekendte henover sommeren - og ellers er næste offentlige job søndag den 17. juli på Sæby Torv.

Et par ekstra weekender er booket hos Ludvig på Baghuset i Frederikshavn til efteråret - vi glæder os allerede - og der er gang i øvelokalet med en masse spændende tilføjelser til repertoiret.

En gang røg fra / Straight22-05-2011 • Sommer–rock

I april havde vi igen en fed weekend på Baghuset i Frederikshavn – vi håber at kunne vende tilbage senere på året, det er altid en fornøjelse at gæste Baghuset.

Senest har vi overstået en heftig lørdag på Café Ciffy i Hjørring. Vores gode ven og trofaste fan, Karsten Dissing, der musikalsk slår sine folder som forsanger i det hjørringgensiske AC/DC coverband 'Lunken Bæver', var gæstesolist på nogle få numre – og stemningen på CIffy fik lige et par takker opad! Tak til Karsten for en hyl aften :-)

Der er nyt i kalenderen: næste job er til Dybvad Handelsstandsforenings 'Open By Night' arrangement den 17. juni – og senere på sommeren skal vi igen trykke den af på Torvet i Sæby til et af Sæby Handelsstandsforenings hyggelige søndags-arrangementer lige midt i sommer-højsæsonen.

På grund af ferieplaner m.v. har vi desværre måttet sige nej tak til at deltage i 'Musik under Trappen' i år. Vi har spillet til Hirtshals-festivalen 5 år i træk, men i år må vi altså melde pas.

Vi er endelig kommet helt på plads i det nye øvelokale, efter at Claus og Tony som ægte handymen har fået færdiggjort dør, vinduer m.v. Fremover skulle der gerne blive lidt bedre tid til at få pudset repertoiret af og få spillet de mange nye numre, der står i kø til set-listen, ind.

God sommer fra / Straight02-04-2011 • Så gik den ikke længere: Vi flytter!

Efter 3 og et halvt år med øvelokale i No Containers lokaler på Sysseltinget i Hjørring er det desværre slut.
Da Hjørring Kommune i efteråret påbegyndte en renovering af Sysseltinget, blev det konstateret, at bygningen var svært angrebet af skimmelsvamp.

I løbet af vinteren blev det så besluttet, at Sysseltinget nedlægges - og en af konsekvenserne heraf er altså, at vi mister vores øvelokale, som ganske vist ikke var angrebet, men som var en del af bygnings-komplekset.

Nå - men vi har ledt med lys og lygte efter andre, velegnede lokaler – og det er endelig lykkedes. Fremover holder vi til lidt udenfor Hjørring - ikke i optimale lokaler, men dog et sted, hvor vi regner med at kunne være et stykke tid ud i fremtiden.

På grund af den usikre situation - og altså nu en flytning - har det været lidt sløjt med besøgene i øvelokalet - men vi håber at være på plads i det nye i løbet af et par uger.

Efter et veloverstået job på Café Ciffy i Hjørring den 26. marts - hvor vi som sædvanligt havde fuldt hus og kanon stemning - gæster vi igen Baghuset i Frederikshavn i weekenden den 8. og 9. april.

Foråret er på vej! / Straight14-02-2011 • Helt fremme på Baghuset

Straight sprang omgående til, da Ludvig manglede musik til Baghuset i weekenden den 11. og 12. februar.

Det blev en forrygende weekend med stemning som i 'gamle dage' på Baghuset :-)

Tak til de trofaste fans, der lagde vejen forbi - tak til de nye, der gav os fantastisk respons - og tak til personalet for to fede aftener!
Vi glæder os til at vende tilbage allerede den 4. og 5. marts.

Vi fortsætter, hvor vi slap i øvelokalet, med nyt til set-listen - dog har vi det problem, at vi må forlade vores øvelokale gennem 3 år inden længe.
Kender du nogen, der har et ledigt lokale i Hjørring eller nærmeste omegn, hører vi meget gerne nærmere ...

Der kommer stadig forespørgsler på jobs henover året - så følg med i kalenderen og få tjek på, hvor og hvornår du kan møde Straight på spillestederne.

Vi ses derude! / Straight09-01-2011 • Godt nytår - nu med torden!

Så fik vi taget hul på 2011 - med et helt forrygende job på Café Ciffy i Hjørring lørdag den 8. januar.

Forventningerne til aftenen var ikke høje - efter nytår plejer årets første gå-i-byen weekend at være lidt død - men alle bange anelser blev gjort til skamme.
Efter midnat havde vi fuldt hus, og i sidste sæt fik vi sammen med en masse festglade gæster pisket stemningen op til rent koncert-niveau.

Vi rockede igennem med en håndfuld af de mere hårdtslående numre fra repertoiret - og publikum kvitterede med en helt utrolig opbakning.

Aftenen igennem fik vi prøver på Peters nye lydmodul: motorcykler og trucks drønede over scenen, jetfly lettede - og da vi indledte aftenens sidste nummer, Thunderstruck, med lyden af et vaskeægte tordenvejr, kogte salen - fedt, fedt, fedt!!!

Tak til alle på Ciffy for en helt kanon start på året – vi glæder os til at vende tilbage lørdag den 26. marts!

Indtil weekenden den 4.–5. marts, hvor vi igen er på Baghuset i Frederikshavn, holder vi lige en pause fra spillestederne.
Til gengæld har vi en masse materiale, der skal færdiggøres i øvelokalet. Glæd jer til en masse tilføjelser til både den bløde og den hårde ende af repertoiret.

Godt nytår fra / Straight.16-12-2010 • Boing, blip og vrrrrooommmm ...

'Der mangler noget ...' - ord, der tit høres, når Straight lægger nyt til repertoiret.

Det er som regel en bestemt lyd-effekt, der mangler – ikke sådan at vi ikke kan spille det pågældende nummer. Men det ville liiiige være prikken over i'et hvis nu ...

Peter, vores kreative trommeslager, har nu taget konsekvensen og anskaffet et Roland SPD-S lydmodul.

Modulet har 6 'pads', som man slår på med trommestikkerne, og det kan indeholde næsten alle tænkelige lyde - alverdens tromme-sounds, selvfølgelig - men også lydeffekter som bjældeklang, sirener, lettende jet-fly, bil-motorer, klapsalver og meget mere.

De nye muligheder er allerede taget i brug i et par enkelte numre - og nu venter vi spændte på, hvilke mulige og umulige lyd-effekter, Peter vil diske op med i fremtiden :-)

Vrooommmmm fra / Straight.13-12-2010 • Glædelig Jul!

Straight siger tak for endnu et forrygende år til alle jer, der har taget godt imod os på spillesteder og til fester rundt om i det nordjyske.

Vi glæder os til at møde jer allesammen igen i 2011, hvor vi fejrer vores 10 års fødselsdag.

Vi slutter 2010 med et brag af et jule-bal på Café Ciffy i Hjørring lørdag den 18. december.
Find nisse-huen frem, mød op og få en gang svedig jule-rock serveret, inden du går på juleferie!

Som tidligere nævnt har Claus arbejdet ihærdigt med at fylde jobs i kalenderen i 2011.
En stribe weekender er booket med jobs på Ciffy i Hjørring og Baghuset i Frederikshavn – så allerede nu ser 2011 ud til at blive endnu et travlt år for Straight. Kanon!

Husk at tjekke vores kalender - nye jobs bliver løbende lagt ind. Og husk, at du kan finde Straight på FaceBook, hvor vi også regelmæssigt opdaterer med nye fotos og jobs til kalenderen.

Der er en masse spændende tilføjelser til repertoiret på vej – vi arbejder i øvelokalet og regner med at have nyt med til jer efter nytår.

Vi har også tidligere annonceret nyt demo-materiale - det er dog gået lidt trægt med at få projektet sat på skinner. Men nu har vi investeret i eget indspilnings-grej, så i løbet af foråret skulle der meget gerne ske noget på den front, også!

Ho ho ho – fra Tony, Claus, Peter & Peder / Straight.22-11-2010 • Store kasser ...

Er der noget, vi er vilde med i Straight, så er det store kasser. Som det ses på billedet fik vi lynhurtigt dækket op, da vi for nylig skulle smage på menuen før et job ...

Weekenden 19. og 20. november var vi tilbage på Café Ciffy i Hjørring. Det virkede som om, at de fleste deltagere i jule-frokoster i Hjørring og omegn lige skulle forbi Ciffy på vejen hjem - ihvertfald havde vi i den grad fuldt hus begge dage - lækkert!
Tak til personale og gæster for et par virkeligt fede aftener!

Som sædvanligt her sidst på året gløder telefonen hos vores effektive booker, Claus.
Følg med i kalenderen, de nye jobs i 2011 bliver løbende lagt ind, bl.a. håber vi, der bliver gensyn med både Ciffy i Hjørring og Baghuset i Frederikshavn.

Op til jul tager vi det stille og roligt - men slutter af med et brag, når vi trykker den af med en gang jule-rock på Café Ciffy sidste lørdag inden jul.

Vi er så småt begyndt at spekulere på, hvordan Straights 10 års fødselsdag skal fejres i det nye år – men mon ikke vi får lejlighed til at kombinere et spillejob med lidt festivitas ..?

Glædelig for-jul fra / Straight.17-10-2010 • De ka' få noget kølle ...

Siden sommerferien har vi fyret 10 hurtige jobs af i kalenderen – og sammenlagt med øveaftener, grej-opdatering mv. har det været en rimeligt hektisk periode i Straight.

Nu ta'r vi lige en slapper og holder foreløbigt en velfortjent efterårsferie. Men vi vender tilbage til øveren inden længe – der er spændende nye ting på vej til set-listen, og jule-repertoiret skal lige friskes op inden vores jobs i november og december.

Tak til alle de fest-glade gæster, vi har mødt på spillesteder og til privatfester – senest havde vi en kanon weekend på Baghuset i Frederikshavn.
Navnlig lørdag var der virkelig skrald på, den fede stemning fra 'gamle dages' Baghus Café var tilbage – tak til Lars og det øvrige personale for et par kanon aftener. Og tak fordi I gør forsøget med at genoplive byens i særklasse fedeste spillested! Vi håber at se vores mange trofaste fans deroppe igen i det nye år ...

Vores effektive hit-man, Peter, udvikler til stadighed sit grej og sine kompetencer – nu ikke bare med stikker, men også køller. Noget som især Peter's mange kvindelige fans efter sigende er helt vilde med ...

Næste offentlige jobs er weekenden 19. & 20. november, hvor Straight er tilbage på Café Ciffy i Hjørring.

Rock-n-roll fra / Straight.03-10-2010 • Straight - nu med Rabalder ...

Endnu engang kan vi sige tak for en helt kanon aften på det årlige NA Convent i Aalborg.
Vi var booket for 5. år i træk, igen i år foregik festen i den store sal på University College - og igen fik vi positiv respons og masser af roser fra de fest-glade NA'er.

Efter vores opgradering af PA-anlægget har lyd-doktor Tony brugt nogle jobs til at udforske de nye muligheder - men i den store sal på University College var der virkelig styr på lyden og fuldt udbytte af de mange ekstra 'hestekræfter' i anlægget.
I år fik vi ingen kommentarer om, at vi spillede for lavt!

Da Gasolin's 'Rabalderstræde' omtrent er NA'ernes slagsang, nåede vi lige at banke den på plads på den sidste øve-aften inden jobbet - og den sad lige i skabet!

Det er en fornøjelse at spille for publikum, der er SÅ meget med i festen og skaber så fed en stemning!

Osse tak for al den positive respons vi har fået efter Dana Cup-jobbet på Vendelbohus - det varmer med roser :-)

Næste offentlige jobs er weekenden 15. & 16. oktober, hvor vi glæder os til at vende tilbage til Baghuset i Frederikshavn.

Et ordentligt rabalder fra / Straight.04-09-2010 • På de skrå brædder

Sidst i august fik vi afviklet vores 'debut' på det gen-åbnede Baghuset i Frederikshavn med to kanon fede aftener.

Stedet er blevet rigtig flot efter en omfattende renovering - men den 'gamle' atmosfære er bevaret, og publikum - hvoraf en del var vores trofaste fans fra byen - tog godt imod os.
Tak til Lars og det øvrige personale samt alle gæster for en hyl weekend - vi glæder os til at vende tilbage i oktober!

Det var noget af en kontrast, da vi den 4. september var booket til at spille til den årlige fest for medhjælperne ved ungdoms-fodboldturneringen Dana Cup i Hjørring.

Festen foregik i den store, gamle teatersal på Vendelbohus (se billedet). Vi var lidt skeptiske mht. lyden i den store, højloftede sal - men som sædvanligt fik lydtroldmandenn Tony hurtigt styr på knapperne, og det blev en rigtig sjov og festlig aften.

Vi skulle også lige vænne os til scenen, som er en 'rigtig' teater-scene med skrånende gulv. Men det lykkedes os at holde balancen og få grejet til at blive stående på scenen!

Vores gode ven, Karsten Dissing, som også er aktiv ifb. med Dana Cup-ugen, sprang ind som gæste-vokalist på aftenens næstsidste nummer - så vi startede aftenen med afdæmpet, danse-venlig pop og sluttede af med rå rock ;-) Sådan!

Tak til alle fest-glade Dana Cup-folk for en god aften!

Allerede fredag den 10. september er vi tilbage i Hjørring, på Café Ciffy ...

Skrå hilsner fra / Straight.07-08-2010 • Med 'Fede Finn' i Sæby

Straight sprang omgående til, da Sæby Handelsstandsforening afviklede 'Open By Night' fredag den 6. august og tilbød os et job.

De landskendte 'Fede Finn & Funny Boyz' var hyret til at underholde 2 x 30 minutter på det store torv midt i Sæby fredag aften - men da der manglede et band til at klare musikken resten af aftenen, fik vi tjansen.

Det blev en helt fantastisk aften. Vejret viste sig fra sin allerbedste side og tilstrømningen af publikum var helt utrolig. Vi kan roligt sige, at vi aldrig før har prøvet at spille for så mennesker - det anslås at der var mellem 3500 og 4000 mennesker samlet på og omkring det store torv ved 21-tiden fredag aften. Som det kan fornemmes på Claus' foto var det nok ikke helt skudt forbi ...

Teknikken drillede os lidt - vi havde organiseret lidt ekstra maskin-kraft til PA-anlægget for at kunne spille den store plads op. Men som vanligt fik lyd-troldmanden Tony styr på knapperne, og vi fik kun ros for lyd og musik i øvrigt :-)

Tak til de mange festglade mennesker, der tog fantastisk godt imod os - det vil vi dælme gerne prøve igen en anden gang!

Som nævnt tidligere er vi tilbage på det gen-åbnede 'Baghuset' i Frederikshavn i weekenden den 20. og 21. august. Vi glæder os - hvis publikum og atmosfære er som i 'gamle dage', bliver det helt klart et par rigtigt hyggelige aftener!

Fede hilsner fra / Straight.30-07-2010 • Vand under Trappen - og en aflysning :-(

Straights 'mini-jubilæum' ved Musik Under Trappen i Hirtshals – vi stillede op for 5. år i træk – blev en noget blandet fornøjelse.

Efter en måned med herligt nordjysk sommervejr bestemte vejrguderne sig netop denne aften for at åbne for sluserne, så festivalens næst-sidste aften på det nærmeste regnede væk.
Publikums-fremmødet i det store telt på havnen i Hirtshals var selvsagt særdeles sløjt – alt var koldt og klamt, for ikke at sige dyngvådt!

Som sædvanligt fik vi dog god behandling og respons fra de flinke folk i Hirtshals Musikforening – tak for det!
Og ikke mindst tak til dem af vores trofaste fans, der trodsede regnen og mødte op :-)

Men skal vi videre mod et 'rigtigt' jubilæum og optræden nummer 10, håber vi på bedre vejr og dermed også lidt flere folk i teltet!

Vi havde glædet os til at vende tilbage til Baghuset i Frederikshavn lørdag den 31. juli – men desværre var der gået ged i Baghusets bookinger, så vi må overlade scenen til Møller Band, der var booket til samme aften.
Det ligger dog fast, at Straight giver den gas på Baghuset i weekenden den 20. og 21. august.

Indtil da vender vi efter en prøve-periode 'ude-af-huset' tilbage til vores gamle øvelokale, der er blevet shinet op.

Rock 'n' 'Rain fra / Straight.16-06-2010 • På Baghuset igen :-)

Så er det officielt: Baghuset - eller Baghus Cafeen, som den egentlig hed før - er åbnet igen i Frederikshavn.

Endelig er der igen et godt sted med live-musik i byen.
Vi har været vakse ved havelågen og har booket en håndfuld jobs – første gang bliver allerede sidst i juli måned – tjek vores kalender for de 5 datoer.

Vi glæder os til at vende tilbage til Baghuset og håber, de nye ejere får succes med stedet!

Som det fremgår af kalenderen er vores job på Musik Under Trappen i Hirtshals torsdag den 29. juli rykket frem til kl. 20:30.
Vi ser frem til for første gang at spille lidt tidligere på aftenen – og håber, at mange lægger vejen forbi!

Et par lækre rock'ere fra Beatles-kataloget har fundet vej til set-listen - og flere er på vej ...

Og så skal vi lige huske at ønske Peter tillykke med den nye, ufatteligt lækre Ludwig vintage-lilletromme.
Det vides ikke med bestemthed, men den skulle være nummer 9 eller 10 i samlingen?

Sommer-rock fra / Straight.15-04-2010 • Straight til Musik Under Trappen 2010

Det er jobs på Café Ciffy i Hjørring der holder gang i butikken for øjeblikket - men så længe vores mange trofaste fans møder op og rocker med, kommer vi gerne igen og igen og igen ...
Så endnu en gang tak til publikum og personale på Ciffy for en fed aften fredag den 14. maj.

Det er allerede bekræftet, at Straight igen i år - for 5. gang i træk - stiller op til sommerens musik-festival i Hirtshals, Musik Under Trappen.
Vi spiller torsdag den 29. juli kl. 20:30 - og kan kun opfordre alle til at møde op og støtte Hirtshals Musikforenings flotte initiativ med live-musik på havnen.

På øve-fronten har vi muligvis kig på et nyt lokale - de næste par måneder vil vi afprøve mulighederne for at få mere plads og bedre forhold generelt.
Der arbejdes stadig på at udvide og forbedre repertoiret ...

Igen har vi haft flere forespørgsler på jobs - der var bla. udsigt til at par jobs i løbet af sommeren. Følg med i kalenderen, den opdateres så snart datoerne er bekræftet.

Fortsat festligt forår / Straight.15-03-2010 • Straight - nu uden mavedans!

Vendsyssel var godt begravet i sne, da vi spillede årets første job på Café Ciffy i Hjørring den 8. januar.
Men landevejene var farbare, og vi havde - som sædvanligt - en fed aften!

Fredag den 12. marts var vi tilbage på 'hjemmebanen'. Desværre kunne vi ikke honorere en opfordring fra publikum om at akkompagnere en yndig kvinde, der gerne ville give prøver på sine evner udi mavedans.
Damn, det havde ellers været et fedt indslag :-)

Lørdag den 13. marts var vi igen på Ciffy - også uden mavedans. Til gengæld lånte vi Karsten Dissing fra de lokale rock 'n' rollere 'Lunken Bæver' til at give den gas på et par numre med D-A-D og AC/DC. Tak til Karsten for fed vokal :-)

Vi må være ærlige og sige, at job-situationen er lidt mager i øjeblikket. Der er en del forespørgsler, men det er dælme svært at få hul igennem.

Indtil videre er næste job også på Café Ciffy, nemlig fredag den 14. maj. Men mon ikke der kommer lidt tilføjelser til kalenderen i løbet af foråret ..!?

Straight arbejder intenst i øvelokalet - der er masser af ny musik på vej til set-listen – og et nyt demo-projekt er også på trapperne.

Fedt forår til alle - fra Straight.31-12-2009 • Godt Nytår!

Straight takker for endnu et år med fantastisk opbakning fra familier, venner og fans i øvrigt!

Igen har vi mødt en masse glade mennesker på de nordjyske spillesteder - vi glæder os til at se jer allesammen igen i 2010.

Straight har holdt en god, lang juleferie – men med en håndfuld øvere i november/december er vi skarpe til masser af jobs i det nye år.
Årets første job er allerede den 8. januar på Café Ciffy i Hjørring.
En perfekt anledning til at få rystet de sidste nytårs-tømmermænd af – til en gang gedigen rock 'n' roll.

Godt nytår til alle – fra Straight.23-11-2009 • Hip hip hurra!

Så nåede vi den 20. november, hvor Straights forsanger og spade-svinger, Claus, rundede et skarpt hjørne.
Stort tillykke til Claus, der holder sig fantastisk godt, trods sin fremskredne alder ;-)

Med mindre der sker noget helt ekstraordinært, er december måned job-fri for Straight.
Vi benytter tiden til at få finpudset repertoiret i øve-lokalet - og der er også et par heftige tilføjelser til setlisten på vej.

På mange opfordringer har vi udvidet med endnu et klassisk Gasolin- nummer, ligesom der bliver plads til endnu et D-A-D-nummer. Endelig kæmper Peder med at få fingrene til at makke ret, så også en gammel, instrumental blues-klassiker kan komme på set-listen.


Som det fremgår af kalenderen er Straight booket til en stribe jobs på 'hjemmebanen' Café Ciffy i 2010 - og som sædvanligt arbejder Claus med ander emner ... følg med i kalenderen.

Flag 'n' Roll fra Straight.20-10-2009 • Hvor er 'Silba' ..?

Lørdag den 17/10 vendte vi 'hjem' til Café Ciffy - og fik en af de sædvanlige, fede oplevelser: et kanon publikum klappede os af scenen efter sidste sæt og vores to nyeste tilføjelser til set-listen: 'Highway to Hell' og 'Thunderstruck' ..!

I øvrigt skete der noget meget mærkeligt denne aften:
Min svoger kiggede forbi for at sige 'hej' - og mens han var indenfor på Ciffy, stod hans trofaste hund, Silba, bundet udenfor. Den er vant til at være med overalt og er en særdeles rolig og velopdragen hund ...

Da svoger forlod Ciffy, var hunden væk! En kvindelig gæst på Ciffy havde til personale og gæster udtrykt bekymring for Silba - men om hun har taget hunden, er der ingen, der ved.

Update: Silba er fundet og er hjemme hos sin ejer igen :-)

Dog 'n' Roll fra Peder / Straight.07-10-2009 • En f...... fed aften!

Det blev en forrygende aften, da Straight for 4. gang leverede rock 'n' roll til det årlige NA konvent i Aalborg.

Arrangementet var i år flyttet til den kæmpestore, indendørs gårdhave på University College i Aalborg - et hyggeligt og virkelig fedt sted at spille!

Vi fik en helt fantastisk opbakning fra publikum - tak til alle på stedet - vi blev straks spurgt, om vi kunne komme igen næste år. Det gør vi meget gerne :-)

De næste to weekender er det Hjørring, der får fornøjelsen:
først det genopstandne diskotek 'Messing Jens' og ugen efter er Straight tilbage på 'Café Ciffy'.

Regn og rusk - fra Straight.07-09-2009 • Straight 'live'

Slut med sommerferie - Straight er på landevejen igen. Vi tog fat på efteråret med en fed lørdag aften på Café Ciffy i Hjørring - tak til de mange trofaste fans, der som sædvanligt gav os masser af positiv respons :-)

Vi indviede vores 'nye' top-kabinetter til PA-anlægget og fik kun ros for lyden - vores tekniske troldmand, Tony, havde fået alt forbundet rigtigt - sådan!

Det går lidt trægt på job-fronten i øjeblikket – men som vanligt arbejder Claus målrettet med nye emner - følg med i kalenderen!

Der er nye, spændende tilføjelser til set-listen på vej - bl.a. udvider vi vores repertoire af Dire Straits-numre. Listen opdateres løbende ...

Vi håber på tørvejr, så Peter kan få høsten i hus – efterårshilsner fra Straight.18-07-2009 • Musik under Trappen 2009

Det er jo efterhånden blevet en tradition, at Straight stiller op til Hirtshals Musikforenings super-fede festival 'Musik under Trappen' - 10 dejlige sommerdage med musik og aktiviteter på havnen i Hirtshals.

I år fik vi opgaven at afslutte åbnings-aftenen fredag den 17. juli - og efter at have lyttet lidt på Ronni Caspersen og hans velspillende band, gik vi på scenen kl. 22:45. Det blev - som sædvanligt - en rigtig fed aften.

En stor tak til Henrik Vestergaard, der lavede kanon lyd for os - og tak til alle de herligt effektive hælpere fra foreningen, der får hele arrangementet til at køre som smurt. I er med til at gøre det til en ren fornøjelse at spille i teltet - tak til jer allesammen :-)

Straight har allerede sagt ja til at tage turen igen i 2010 - vi glæder os allerede!

Der er lidt billeder fra aftenen i galleriet - tak til Lotte for en masse fine snap-shots.

I august går vi i 'ferie-mode' og nøjes med et par enkle aftener i øveren - til september tager vi hul på efterårets engagementer - vi ses derude!

Fortsat sol og sommer - fra Straight.15-06-2009 • Sommeren er over os

Det blev et par gode aftener på Jakobs Café i Skagen - selvom publikums-fremmødet var noget beskedent. Slutningen af april - hvor turist-sæsonen endnu ikke er sat ind - er åbenbart en lidt flad fornemmelse så langt mod nord. Men tak alligevel til Jakob og hans flinke personale. Vi håber, vi kan vende tilbage en anden god gang!

På Café Ciffy fik vi premiere på 'Sleeping my Day away' med D-A-D - et nummer, der gik rent ind hos de glade hjørringensere. Vi vovede også det ene øje og trykkede vores version af AC/DC-klassikeren 'Thunderstruck' af ...

Claus knokler stadig med telefon og e-mail for at få lidt flere jobs i kalenderen - der er et par interessante, nye steder på vej - når det lykkes, dukker de nye datoer op i kalenderen ...


Vi glæder os allerede til Musik Under Trappen den 17. juli i Hirtshals. Vi afslutter aftenen på åbnings-dagen fredag den 17. juli.

Sommerhilsner fra Straight.19-04-2009 • I yderste klitrække

Så kom foråret – og Straight fandt vej til Vendsyssels nordvest-kyst, hvor vi havde lovet at spille til fest hos gode venner.

Det blev en rigtig god dag, nat - og morgen, kan man roligt sige. Det var svært at sige farvel til et så entusiastisk og medlevende publikum, men vi nåede lige akkurat hjem inden dagslyset igen brød frem!

Vi glæder os til at vende tilbage til Jakobs Café i Skagen i den kommende weekend, 24. og 25. april. Vi nåede et enkelt job deroppe i efteråret, og med bare lidt flere folk på dansegulvet bliver det stensikkert et par gode aftener!

Claus arbejder målrettet på flere jobs til kalenderen - men ligesom mange andre bands oplever Straight også, at der skal bruges oceaner af tid ved telefonen og computeren, før spillestederne er til at råbe op og der kan laves aftaler.

Vi håber, nogle af de mange forespørgsler, der er i spil i øjeblikket, kan blive til jobs senere på året. Følg med i kalenderen ...


Set-listen er udvidet med en gammel traver fra Bachman-Turner Overdrive og noget helt nyt fra Tim C. - og der er mere på vej :-)

Vi ses derude!– Straight.15-03-2009 • Musik Under Trappen 2009

Straight er efterhånden ved at have fået varmen igen efter en våd og iskold lørdag eftermiddag hos Metropol i Hjørring (læs mere nedenfor ...)

I Galleriet er der lidt flere fotos fra dagen - tak til ivan for fine billeder :-)

Straight er igen i år - for 4. år i træk - blevet inviteret til at deltage i Hirtshals Musikforenings årlige mini-festival, 'Musik Under Trappen', der byder på 8 dage med masser af musik.

Det er nu bekræftet, at vi i år får æren af at afslutte åbnings-dagen, nemlig fredag den 17. juli fra kl. ca. 22:30 – 01:00

Det er altid en fornøjelse at deltage i 'MUT', og vi glæder os allerede til at gense alle de flinke og hyggelige mennesker fra musikforeningen.

Vi venter stadig på foråret – vi ses derude!– Peder/Straight.08-03-2009 • Rock-n-roll med lange underhylere

På trods af de besynderlige omstændigheder ved jobbet, fik Straight en rigtig god dag i Hjørring ved Metropol Butikscenter's fødselsdag.

Det nærmer sig det umulige at spille udendørs i kun 4-5 graders varme - fingrene vil ikke lystre! Lange underhylere, ekstra trøjer og vindjakker hjalp dog til at holde resten af kroppen varm! Og vi stod da i det mindste i tørvejr på mobil-scenen.

Endnu engang en stor tak til vore særdeles trofaste fans, der denne gang måtte trodse kulde og regn for at få lidt rock-n-roll.
Også en kæmpe tak til SR Lyd, der lavede god og prof lyd for os :-)
Og endelig også en stor tak til Peters bror, Martin, der tog en masse fine billeder. Se dem i 'Galleriet'.

Weekenden før besøgte vi som tidligere nævnt Bonne Nuit i Frederikshavn - et fint job, men tydeligt at Frederikshavnerne lige skal vænne sig til de nye tider med live-musik på stedet. Der var ikke mange gæster!
Vi skulle lige vænne os til, at alt grejet skulle løftes op og ned i elevator (Bonne Nuit ligger i kælderen under det gamle Stena-hotel) - men ellers et fint sted at spille med en god atmosfære og flinke mennesker!

Efter tre hektiske weekender tager Straight lige en slapper - dog maser vi på i øvelokalet som vanligt - der er nyt til set-listen inden længe.

Vi venter på foråret - Straight.22-02-2009 • Power-shopping og rock 'n' roll!

Endnu en god weekend på Café Ciffy - især lørdag var en rigtig fed aften! Tak til alle vore trofaste fans og til personalet for god behandling :-)

Weekenden gav debut til Claus' nye grej - det lækre Vox-stack. Lyden kommer virkelig 'ud over kanten', og det var tydeligt, at Claus nød sit nye legetøj ...

Det ser i øvrigt ud til, at scene-forholdene på Ciffy vil blive ændret senere på året - vi venter spændt!
Flygelet, der står ved siden af scenen, bliver aldrig brugt, men har hidtil været fredet for ikke at ødelægge den 'mojo' der knytter sig til det.
Straight har foreslået, at flygelet kremeres og herefter placeres i en urne på et velvalgt sted i Café Ciffys hyggelige og stemningsfulde lokaler ;-)

Lørdag den 28. februar er Straight for første gang på Bonne Nuit i Frederikshavn - vi glæder os til at vende tilbage til byen, hvor vi ikke har været siden Baghus Cafeen lukkede sidste sommer.

Lørdag den 7. marts er Straight med til at fejre 1 års fødselsdag i butikscentret Metropol, Hjørring. Der bliver koncerter med forskellige bands fra området, og vi er altså hyret til ca. en times musik lørdag middag.
Power-shopping og rock 'n' roll - hvad kan man ønske sig mere?
Se evt. det officielle program her (der er en fejl i programmet, Straight spiller fra 12:30–13:30): www.butikscentretmetropol.dk

Vi ses derude - mange hilsner fra Straight.11-01-2009 • Godt Nytår!

Straight har taget hul på et nyt år - årets første job foregik den 10. januar på Café Ciffy i Hjørring.

Som en reaktion på de plads-problemer vi oplever på en del spillesteder, havde Peder premiere på sin nye, mini-forstærker - den bestod både lyd- og pladsmæssigt og er også med på næste job.

Vi har bl.a. bakset en del med sceneopstillingen på Ciffys minimale scene - nu forlyder det, at scenen skal bygges om (udvides?), noget vi er ret spændte på!

Forespørgsler på nye jobs er der nok af i øjeblikket, men det kniber lidt med at få de endelige aftaler på plads. Vores effektive booker, Claus, arbejder målrettet med at få aftalerne i hus - følg med i kalenderen ...

Et forsinket 'Godt Nytår' fra Straight ... vi ses den 20. februar, hvor vi igen er tilbage i Hjørring.03-12-2008 • Glædelig Jul!

Som det ses på billedet har Straight allieret sig med den øverste myndighed op til årets sidste job, som bliver på Café Ciffy i Hjørring, fredag den 19. december.

Vi satser som sædvanligt på 100% rendyrket rock 'n' roll - tilsat ægte dansk julehygge. Så vi håber at se alle vore trofaste fans denne aften!

Straight's pågående og effektive booker, Claus, har allerede fået de første jobs i 2009-kalenderen - bl.a. glæder vi os til at gense Jacobs Café i Skagen til april.

Netop nu forhandler Claus med andre spillesteder, så der igen i 2009 bliver rig lejlighed til at opleve jeres yndlings-band :-)
Følg med i kalenderen ...

I november har vi brugt en håndfuld aftener i øvelokalet - repertoiret er justeret og et par enkelte nye numre er føjet til set-listen.

Bl.a. glæder Peder sig til at levere den gamle Gasolin' traver, Strengelegen, komplet med E-bow og Beckerlee-soli.

Straight siger tak for et godt år til alle jer, der har taget godt imod os på spillestederne - vi ses i 2009! Julehilsner fra Tony, Claus, Peter & Peder / Straight.26-10-2008 • Straight - nu med GPS!

Fredag den 17/10 vendte Straight 'hjem' til Café Ciffy i Hjørring - og vi fik hurtigt den fornemmelse, at publikum sparede på krudtet til lørdag. Fremmødet var ihvertfald langt fra vanlig standard – og det var med lidt bange anelser, at vi mødte op til lørdagens job samme sted.
Men vores bekymringer blev i den grad gjort til skamme: allerede inden midnat væltede gæsterne ind, og vi mener selv, at Straight slog vores egen publikums-rekord denne lørdag. FEDT!!!

Den følgende fredag 24/10 besøgte vi for første gang Jydepotten i Vejgaard/Aalborg - et rigtigt godt 'gammeldags' værtshus, komplet med bodega-atmosfære og et par håndfulde stamgæster ved baren til at holde stemning og omsætning oppe.
Ved hjælp af sin sprit-nye GPS-tingest lykkedes det endda Claus at finde stedet, kun med en omvej på nogle ganske få kilometer ;-)
Men vi blev godt modtaget og gav den gas - og fik mange roser med derfra. Måske bliver det til et gensyn i 2009 ..?

De næste 5-6 uger har vi travlt hver især med private gøremål, så Straight tager sig en slapper og varmer op til årets sidste job, jule-show på Café Ciffy fredag den 19/12.
Vi håber at se alle vores fans deroppe - husk nissehue, røde næse og ditto sokker :-)


Klædelig for-hjul fra / Straight.
06-10-2008 •
Trådløs tråd!

Det er rigtig lækkert at spille de vante steder, hvor publikum kender os og opstilling af grejet kører på rutinen ...

Men det er også lækkert at prøve kræfter med nye steder, hvilket sker nogle gange for Straight her i efteråret.
Selvom turist-sæsonen er slut, nåede vi lige at besøge Cafeen Lønstrup og Jacobs Café i to af Vendsyssels mest besøgte sommer-byer, nemlig henhv. Lønstrup og Skagen, inden vinteren sætter ind.

Det siger sig selv, at sommer-turisterne ikke ligefrem stod på nakken af hinanden - men vi fik alligevel et par gode aftener. Om Cafeen Lønstrup også har live-musik i sommeren 2009 er endnu usikkert - men ihvertfald glæder vi os til gensyn med Jacobs Café i Skagen - et rigtig fedt sted at spille!

Ellers kan vi sige tillykke til Claus, der som den sidste af Straights tre strenge-vridere nu også er blevet 'trådløs'. Bunker af sammensnoede guitarkabler på scenen er nu et overstået kapitel i Straight - og der holdes udkig efter et aftenskole-kursus i step- eller showdans, så vi kan udnytte den nyerhvervede frihed på scenen ;-)


Den 17.–18. oktober er Straight på 'hjemmebanen' Café Ciffy i Hjørring, hvorefter vi igen skal forsøge os på et (for os) nyt spillested, Jydepotten i Vejgaard.

Hjertelig tillykke og selv tak fra / Straight.
31-08-2008 •
Op og ned!

Efter et job til en heftig bruyllupsfest i går var det mildest talt blevet ud på de små timer, før vi fik pakket og vendt snuden hjemad - godt at vores grej er mærket med pædagogiske anvisninger, det er sgu ikke nemt at finde op og ned på nogetsomhelst på den tid af døgnet ;-)

Der må have været andet end æblemost i glassene til bryllupsfesten - det lykkedes for en pæn del af gæsterne at tumle omkuld på det glatte dansegulv i løbet af natten, for nogle lykkedes det endda flere gange ;-)

Ellers glæder vi os med Peter over, at høsten endelig er i hus, ovenikøbet med et efter sigende fornuftigt udbytte! Lækkert, at Peter har succes med at tærske, ikke bare trommerne men også de vendsysselske rug-marker!

Et par nye jobs har fundet vej til kalenderen: vi glæder os til for første gang at besøge Jakobs Café i Skagen - ligesom det bliver lækkert at vende tilbage til Cafeen Lønstrup, hvor vi ganske vist har været tidligere, men i anden sammenhæng.

Vi ses derude - tak for en god sommer / Straight.
03-08-2008 • Straight - nu med blæser-sektion!

Der er varmt på Café Ciffy i sommermånederne, og da publikum nærmest væltede ind efter midnat, blev vores job deroppe i lørdags en svedig affære!
For at imødekomme den stegende hede havde Claus bevæbnet sig med en ventilator til at sørge for et frisk pust på scenen - det blev så samtidig første gang at Straight var udvidet med blæser-sektion ;-)
Publikum klappede os ind til de to obilgatoriske ekstra-numre, hvoraf det ene blev med hjælp fra en lokal sang-stjerne. Man må sige, at hun forstod at synge igennem på 'Cottonfields'.

Siden sidst har vi desværre fået at vide, at Baghus Cafeen i Frederikshavn er lukket - derfor ingen jobs deroppe i kalenderen resten af året. Straight har spillet mange fede jobs deroppe - tak for det til Ronni og hans personale. Vi håber, stedet måske kan genopstå - der mangler et godt sted med live-musik i byen.

I galleriet er der masser af nye, flotte fotos fra vores job 'Under Trappen' i juli - tak til Peters bror, Martin, der gad at ofre en aften på foto og video!

Straight snupper lige yderligere en uges fri fra øvelokalet, så Peter kan få høsten i hus. Vi er ret sikre på, at vi er det eneste rock-band i DK, som har trommeslager med egen mejetærsker :-)

Vi ses derude - der er nye jobs på vej, følg med i kalenderen / Straight.
21-07-2008 • Straight på YouTube!

Det blev til endnu en succes på Hirtshals Musikforenings 'Musik under Trappen', hvor Straight som tidligere nævnt sluttede aftenen af lørdag den 19. juli.
Skønt regnen silede ned undenfor det store cirkus-telt på havnen i Hirtshals det meste af aftenen, mødte mange nye og gamle fans op og klappede os bogstaveligt talt gennem et langt sæt på godt 2 timer.
Stor tak til Henrik Vestergaard og de mange friske hjælpere fra musikforeningen for en fed, fed aften.

Også en stor tak til Peter's bror, Martin, som medbragte sit video-kamera og skød en håndfuld numre med Straight i løbet af aftenen. Det er utaknemmelige lyd- og lysforhold at arbejde under, men resultatet er slet ikke så ringe endda :-)
Videoerne er uploadet til YouTube og ligger på adressen: www.youtube.com/user/haabendal1984 - tjek det ud!
(du kan også finde et aktivt link til siden under 'Output' i menuen øverst ...)

Nu da sommervejret tilsyneladende er vendt tilbage, holder Straight et par ugers ferie fra øvelokalet - men fra august går det løs igen med nye numre til set-listen og jobs på bl.a. Café Ciffy i Hjørring. Claus har kog i gryden mht. nye job-muligheder i løbet af efteråret - følge med i kalenderen, vi ses derude!

Solskin og rock 'n' roll fra Peder / Straight.
03-07-2008 • Musik under Trappen

Her i sommervarmen er det vel på sin plads lige at sende en tak til Café Ciffy i Hjørring for et par veloverståede jobs i forrige weekend. Om vi ligefrem slog vores egen publikums-rekord om lørdagen er ikke nemt at opklare – men det må ihvertfald have været tæt på! Ciffy var fyldt til bristepunktet med festglade mennesker – og Straight syntes selv, de var sjældent veloplagte ;-) Tak til alle på stedet for et par fede aftener!

Straight tager den lidt med ro her henover sommeren - desværre har vi måttet sige nej til et par forespørgsler fra Lønstrup og Skagen - men Claus arbejder med bookingen med vanligt metodisk overblik, og der er flere jobs på vej til kalenderen!

Ellers glæder vi os til at gæste Hirtshals og Musik Under Trappen - vi har jo efterhånden næsten tradition for en rigtig god lørdag deroppe, så vi glæder os!
Det endelige program er netop offentliggjort - følg evt. linket i kalenderen eller på links-siden - og det ligger fast at Straight er på scenen som sidste band lørdag aften den 19. juli.

Fortsat god bedring og hils fra mig derhjemme / Straight.
16-06-2008 • Nye demoer!

Så lykkedes det at få en håndfuld 'demo' numre klar... ikke storslåede produktioner fra kongerigets bedste lyd-studie, men dog et par stumper der meget godt fortæller, hvad Straight er for en størrelse :-)
Det er vores ambition at gå lidt mere 'i dybden' med indspilning og teknik ved en senere lejlighed, men da vi har fået så mange forespørgsler på en lille præsentation af 'vores lyd', kan I altså allerede nu tage et lyt ...

Den forløbne weekend bragte os endnu engang til Baghus Cafeen i Frederikshavn, og vores næsten-hjemmepublikum tog som sædvanligt godt imod os.
Især lørdag var stemningen helt i top, folk var oppe på stolene og der blev skrålet med for fuld hals – fedt!!!

Der er igen fredag-lørdags-job på Café Ciffy i Hjørring i den kommende weekend - vi håber at se mange af de trofaste dér også ...

Glædelig sommer og fortsat god lyd fra Peder / Straight.
31-05-2008 • Lyd på vej ...

Vi bliver tit spurgt, om ikke vi har 'noget lyd' - altså et par numre med Straight på CD eller mp3. Hidtil har vi ikke haft muligheden for at indspille noget i fornuftig kvalitet, hverken 'live' eller i studiet.

Men i forbindelse med et par fri-weekender her i maj og juni har vi alligevel besluttet at kaste os ud i det. For en stund er øvelokalet omdannet til et mini-lydstudie, hvor vi med forholdsvis små midler forsøger at få noget Straight-halvvejs-live ind på computeren.

Hvis resultatet står mål med anstrengelserne, kommer der måske lidt guf her på hjemmesiden - og ellers vil der være muligheder for at rekvirere numrene som mp3 filer. Følg med her på siden - mere info følger snarest, når det nervepirrende arbejde med lyd-filerne er afsluttet.

Næste jobs i kalenderen er på Baghus Cafeen i Frederikshavn - vi glæder os til et gensyn med vores mange trofaste fans deroppe.

Flere sommerhilsner fra Straight.
11-05-2008 • Straight - nu med lakridskonfekt!

Når vi selv skal sige det, er Straight et hårdtarbejdende rockband på landvejen ... men de sjove og kuriøse oplevelser følger da heldigvis med.
Søndag den 10. maj havde vores gode ven, Svend, hyret Straight til at spille til sit bryllup.
Man må sige, at Svend virkelig forstår at sætte en gedigen fest i scene - se billederne i galleriet.
Det var en fornøjelse at indtage de helt exeptionelle scene-faciliteter og spille hos de glade bryllupsgæster – alle punkter i vores 'stage-rider' var omhyggeligt efterkommet, ja selv lakridskonfekten var der sørget for :-)


Tak til brudeparret Hanne og Svend og deres gæster for fornem behandling og nogle fornøjelige timer - også en hilsen til de to sønnikker, der dels var roadies, dels en uvurderlig støtte aftenen igennem! Vi har lidt på fornemmelsen, at Straight har fået sig et par nye fans ..!?


Straight varmer op til en travl juni måned - desværre har vi måttet sige nej tak til yderligere jobs, bl.a. til Kulturnatten i Hjørring først i juni. Et gensyn med Café Slugten i Lønstrup har også været på tale, desværre er det ikke lykkedes at finde en dato endnu. Men håbet lever – følg med i kalenderen!

Sommerhilsner fra Peder / Straight.
17-04-2008 • Grej i kassevis

Endnu engang tak til Café Ciffy i Hjørring for en god lørdag aften og nat den 12. april. Der var andre koncerter og fester i Hjørring samme aften, men vore bekymringer blev gjort til skamme - Ciffy var som (næsten) altid tæt pakket :-)

Efter jobs bliver alt grej som regel læsset af i øvelokalet – og med det beskedne antal kvadratmeter, vi råder over, er der godt fyldt op!
Dog har vi efterhånden fået samlet os et sæt 'reserve-grej', så vi kan klare en øveaften i ny og næ uden at skulle læsse af og stille alt det 'rigtige' grej op i øveren.


Lidt vedligeholdelse af grejet er netop overstået, og musikalsk arbejdes der med et par nye (gamle) Dire Straits numre. Vi har efterhånden pænt mange sange på repertoiret, hvilket giver den luksus, at vi kan sammensætte ret så forskellige set-lister, alt efter de jobs vi spiller.

Efter nogle private jobs er vi igen tilbage på Baghuset i Frederikshavn og Ciffy i Hjørring først på sommeren - vi ses derude!

Flere forårshilsner fra Straight.
23-03-2008 • Begravet i sne

Som det ses på billedet af Peders bil før afgang valgte vinteren at vende tilbage til Vendyssel med fuld styrke netop den 21. marts, hvor Straight skulle debutere på Café Slugten i Lønstrup.

Men vi trodsede snemasserne og fik os forholdsvis smertefrit klemt ind på den minimale scene - det var lidt sjovt at iagttage cafeens spisende gæster, mens vi slæbte stadig flere højttalere og flightkasser ind.

Vi kan nok ikke prale af at have slået publikums-rekorden, men det blev alligevel en fin aften med et entusiastisk publikum og god behandling fra det flinke personale på stedet. Tak til alle for en god aften!

Et stort tillykke til Peter, der fra kl. 24 samme aften kunne fejre 'rundt' - uden at overdrive det fik vi givet ham en lille smule peber :-)

Forårshilsner fra Straight.
24-02-2008 • Så er Straight booket til 'Musik under Trappen'

Som altid er det en fornøjelse at spille hos Ronni på Baghus Cafeen i Frederikshavn - tak for en god weekend 22. og 23. februar til personale og gæster!

Som det ses i kalenderen er det nu bekræftet, at vi igen i år stiller op til 'Musik under Trappen' i Hirtshals.
Over 10 dage i juli præsenterer Hirtshals Musikforening en række bands og anden underholdning i det store telt på havnen i Hirtshals.
Vi er blevet bedt om at afslutte aftenens program lørdag den 19. juli - og vi glæder os allerede! De to foregående år har vi haft et par rigtigt gode oplevelser deroppe :-)
Find evt. link til arrangementet på vores 'Links' side.

Repertoiret udvides stadig - et par virkeligt heftige numre er på trapperne, mere om det senere!

Næste job er på Café Ciffy i Hjørring - og senere i marts har vi vores debut på Café Slugten i Lønstrup. Vi satser på at gøre et uudsletteligt indtryk på Tony's naboer og bekendte ;-)

Rock 'n' roll hilsner fra Straight.
27-01-2008 • Godt Nytår!

Med jobbet på Café Ciffy i Hjørring i går, lørdag den 26/1, fik vi taget hul på 2008. Og det blev en af de sædvanlige, rigtigt fede aftener med fuldt hus og høj stemning. Tak til vores efterhånden mange trofaste fans i Hjørring, det er lækkert at spille for jer på 'hjemmebanen'.

Også tak til Dennis, der som 'gæste-sanger' gav os en prøve på sin stemmepragt i 'Jump the Gun'. Scene-showet var måske lige vildt nok, men stemmen er tiværtifald i orden ;-)

Der er igen ro på til at udvide repertoiret, et par nye numre 'Fight for your Love' og 'Down on the Corner' er allerede på set-listen. Og rækken af nye, potentielle sange er allerede lang!

Udover de jobs, der er skrevet i kalenderen, har vi fået en del henvendelser på andre datoer i 2008. Følg med her på siden, vi opdaterer løbende med nye jobs.

Et forsinket 'Godt Nytår' fra Straight ... vi ses den 22. februar, hvor vi vender tilbage til vores 2. hjemmebane, Baghus Caféen i Frederikshavn.07-12-2007 • Glædelig Jul!

Straight har på det nærmeste været spærret inde i øve-lokalet de sidste uger - julen står jo for døren ;-)
Vi har ihvertfald brugt nogle aftener på at få pudset formen af - sammenspillet med Peter fungerer perfekt, og vi er allerede i gang med at kigge på nyt materiale.

Som forventet fik Claus, vores høj-effektive booker, gaflet en stribe jobs på Café Ciffy i Hjørring i 2008. Vi glæder os til at trykke den af på 'hjemmebanen' – se datoer i kalenderen.

Et par jobs bliver det også til i julen – bl.a. fredag den 28. december på Ciffy. I år har der også sneget sig et par jule-numre ind i repertoiret – så mød glad op med nissehue og røde kinder og hjælp os med at skabe jule/nytårs-stemning.

Claus arbejder med andre datoer også, så Straight går det nye år i møde med den luksus, at kalenderen allerede er pænt fyldt op.

Straight siger tak for et forrygende år – vi glæder os til at møde jer allesammen på spillestederne i 2008 :-)

Glædelig jul fra Tony, Claus, Peter og Peder.09-11-2007 • Velkommen til Peter - ny mand bag trommerne!

Med et par virkeligt effektive øve-aftener lykkedes det os at få spillet en ny mand ind bag trommerne op til vores to jobs på Kaktussen i Aalborg. Dermed kan vi nu sige velkommen til Peter, der fremover sidder bag tønderne i Straight.
Det er på sin plads at sige tak til Peter for det KÆMPE arbejde, han tog på sig - alt gik efter en snor, og vi glæder os til at komme på landevejen næste år med Peter som rytmisk ankermand.

Samtidigt var det lidt vemodigt at konstatere, at Kaktussen ophører som spillested i Aalborg fra nytår. Vi har spillet nogle fede jobs dér, men med den noget sløje publikums-tilstrømning forstår vi beslutningen. Tak til alle på Kaktussen for god behandling :-)

Claus er ved årets slutning - som sædvanligt, kan man jo efterhånden sige - i gang med at booke jobs i det nye år. Foreløbigt har vi fået genvalg på Baghus Cafeen i Frederikshavn, og det ser også ud til at vi vender tilbage med en håndfuld jobs på Café Ciffy i Hjørring. Begge steder kommer vi meget gerne: der er altid god stemning og et talstærkt, veloplagt publikum :-)
Men Claus 'arbejder' også med nye emner til kalenderen - følg med her på siden, vi opdaterer løbende med nye jobs ...25-10-2007 • Ny mand i Straight ..?
Så er Straight 'vendt hjem' til Hjørring - altså med hensyn til øvelokale. Endelig er det lykkedes os at opstøve et lokale, vi glæder os til at adgangsforhold og transport fremover bliver noget lettere :-)

Efter at vi har måttet sige farvel til Brian, vores trommeslager gennem de sidste to år, er vi i fuld gang med at finde en afløser. Vi har brugt nogle særdeles intense øve-aftener på at forberede weekendens kommende jobs på Kaktussen - og vi glæder os i den grad til at komme ud og trykke den af med en ny mand bag kedlerne! (person-detaljer og andet guf om alt det nye må I vente med lidt endnu!)

Vi ses derude – rock 'n' roll fra Straight / Peder.09-09-2007 • Citron på hårdt arbejde

Sommeren går på hæld og Straight benytter lejligheden til at 'tage en slapper' i august og september - der regeres med grej og repertoire i øveren ...

Et enkelt job har vi afviklet her i september - en privat fest hos gode bekendte - og som det ses på billedet, har Peders mini-Citroên være spændt hårdt for ... heldigvis er Tonys solide 4-hjuls trækker som regel til rådighed, når grejet skal transporteres.

Vi ser frem til at vende tilbage til Baghus Cafeen i Frederikshavn til oktober – og ellers forhandles der om jobs i det nye år. Desværre har Færgekroen i Hirtshals valgt at stoppe med live-musik efter at de nye ryge-regler er indført. Men tak herfra for nogle fede jobs deroppe ...

Sensommer hilsner fra Straight / Peder.


> > >