Forside Nyt Kalender Setliste Galleri Kontakt Bandet Links Input Output
  Tony
  Claus
  Kristian
  Peter

STRAIGHT - et rutineret og velspillende rock-band.

Med den klassiske rock-n-roll besætning: sang, to el-guitarer, bas og trommer, sætter STRAIGHT gang i enhver fest!

STRAIGHT serverer nye og gamle rock- og pop-hits fra 1970erne og til i dag - i versioner, der er tro mod de originale numre og en lyd, der ligger tæt op ad de oprindelige indspilninger.
Se vores repertoire under 'Setliste'.

Straight - juni 2019

Straight består af:
Claus Jacobsen – lead-vokal og guitar
Kristian P. Larsen – lead-vokal og guitar
Tony Henriksen – bas og vokal
Peter Thomsen – trommer

– klik på navnene ved de små billeder øverst og læs mere ...Claus og Tony startede Straight i 2002. Til en fest på deres fælles arbejdsplads faldt snakken på musik, og det viste sig, at de begge havde en drøm om at etablere et 'rigtigt' rock-band.

De to startede med at 'jamme' i Tonys værksted - et gammelt trommesæt, en lille 25-watt forstærker og en legetøjs-mikrofon blev fundet frem, og Claus og Tony mærkede med det samme, at der var basis for at udleve drømmen ...

Claus havde i sin grønne ungdom været trommeslager, men var senere skiftet til guitar. Tony kunne håndtere en guitar, men havde ingen erfaring som bassist - men skulle drømmen om et band realiseres, måtte der jo investeres både tid og penge.
Tony anskaffede en el-bas og et basanlæg, og der blev skabt kontakt til en sanger/guitarist og senere en trommeslager.
På Tonys ejendom byggede de Vendsyssels fedeste drengsrøvs-øvelokale, og Straight var en realitet.


Straight - april 2008

Efter nogle udskiftninger i bandet, kom Claus og Tony i kontakt med en ung trommeslager, som de 'lånte' til et job hos MC Rødspætterne i Frederikshavn. Simon blev ny trommeslager i Straight, og lidt senere blev Simons kammerat, Dennis, ny guitarist i Straight. Vejen mod stjernerne var banet ...

Efter ca. halvandet år valgte Simon og Dennis dog at gå andre, musikalske veje - og der blev ledt med lys og lygte efter nye medlemmer.


Straight - juli 2003

Peder havde mange, mange spillejobs bag sig, bl.a. som guitarist i 'United' og senere i 'Thin Lizzy Jam' - og fra efteråret 2005 blev han den nye halvdel af Straight's dynamiske guitar-duo.

I efteråret 2007 blev pladsen bag trommerne overtaget af Peter - og efter Peders stop i 2018 er nyeste medlem nu Kristian, der i 2019 rykkede ind på pladsen som guitarist og sanger.

Vi ses derude!